Over ons

Met ons als partner heb je zekerheid. competentie. vooruitgang.

Zowel voor particulier als KMO bieden wij u een uitstekende service betreffende verwarming, sanitair, ventilatie, airco- en eco-installaties. Onze vakmannen staan dagelijks voor u klaar om u uit de nood te helpen, uw renovatie of nieuwbouwproject mee te helpen realiseren en nog zoveel meer. U kunt voor uw totaalprojecten ook bij ons terecht. Zo kunt u met één contactpersoon uw ganse project realiseren tegen een verantwoorde prijs kwaliteitverhouding.


Wie Zijn We

Ervaring

DAPA Climatech is een opsplitsing van Dapa Construct BVBA die opgericht werd door de huidige zaakvoerder in 1999. Wij zijn reeds 15 jaar actief in de branche en verwezenlijken jaarlijks een lichte groei.

Een comfortabele keuze

Uw comfort komt bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken samen met u naar een concrete oplossing afgestemd op uw behoeften en wensen. Bovendien werken wij enkel met de meest kwalitatieve en duurzame materialen en apparatuur. Hierdoor bieden wij u zekerheid van jarenlang comfort en plezier.
Daarnaast verzekeren wij u een goede opvolging van de werken. U hebt slechts één contactpersoon voor uw project zodat geen misverstanden gebeuren. Wij maken bij de bestelling samen met u een planning op waar we niet van afstappen. U kan er op rekenen dat het project binnen de vooropgestelde timing wordt uitgevoerd.

Heeft u een probleem of een dringende herstelling nodig? Wij zorgen binnen de 24 uur voor een interventie.

Erkenning

DAPA Climatech beschikt over het Cerga-label. Dit is een kwaliteitslabel voor professionele gasinstallateurs dat staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Hiermee tonen we aan dat wij beantwoorden aan de strenge reglementeringen en normen.

Met dit label bieden wij u de garantie dat ons vakteam een specifieke opleiding heeft gevolgd en dat onze installaties professioneel geplaatst zijn. Daardoor kunt u in alle veiligheid van het comfort kunt genieten dat gas biedt. Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controleorgaan enkele van onze installaties na. Meer informatie vindt u op www.cerga.be.

DAPA Climatech is Koeltechnisch gecertificeerd. Deze kwalificatie is nodig om airco’s en warmtepompen met koelgas te mogen instaleren. Ook hier kunnen wij op uw vraag professioneel advies geven en een degelijke en vakkundig gemonteerde en afgestelde installatie afleveren.


Onze Geschiedenis