Werken bij ons

Wij zoeken een Superman!

Wij zijn steeds op zoek naar mensen met Know how in hun vakgebied , Wij zoeken zowel mensen met ervaring als gemotiveerde jonge mensen die iets willen bereiken. We zullen er geen doekjes om winden een plaats in ons team zal je moeten verdienen maar daar krijg je buiten een degelijke verloning ook zoveel meer voor terug .
We zorgen voor een leuk en dynamisch team waar ook wel eens gelachen kan worden. Zin om hier in mee te stappen? Kijk hier onder eens welke mensen we op dit moment zoeken. Indien je denkt ons team te kunnen vervoegen kun je ook altijd spontaan je sollicitatie indienen.


Voor deze functie zoeken we iemand die een G1, G2 attest of een CERGA nummer heeft. Indien je dit nog niet hebt kun je toch nog solliciteren. We kijken dan dat je dit snel op zak krijgt. Verder is er toch wat ervaring vereist als installateur van centrale verwarming en sanitair. Ben je een schoolverlater en heb je dit vak in je opleiding gehad mag je ook contact met ons opnemen. Verder is het hebben van een rijbewijs B of hoger een must. We verwachten van je dat je zelfstandig als ook in team je mannetje kan staan.

Door onze recente uitbreidingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor de voorbereiding en de planning van een project. Daarnaast moet je ook werfbezoeken uitvoeren, bestellingen maken en organiseren van de leveringen. Daarnaast valt ook de controle en oplevering van projecten van A tot Z onder uw hoede. Is dit de job die u wenst te doen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.